Mijn missie: "Met heldere lesmaterialen een appél doen bij kinderen op kunstzinnigheid, gevoel voor omgeving en fantasie en dit een plek geven in het klaslokaal".

Wie ben ik ?

Marlot Pieterse, geboren in 1978 en ik heb zelf op de Vrije School gezeten in Arnhem en Nijmegen.

Ik werk als leerkracht op Vrije school De Lans in Brummen. Ik werk op het VSO met leerlingen van 12 tot 15 jaar.
Ik hou van lesgeven, fantaseren, lezen, schilderen en tekenen, dansen, tuinieren en wandelen/hardlopen. 
Na de afronding van mijn SPH opleiding heb ik in de Gehandicaptenzorg en later in de Jeugdzorg gewerkt. Hierdoor ontdekte ik een nieuwe passie: het onderwijs. met deeltijd PABO op zak sta ik nu ruim 13 jaar voor de klas. Door verschillende vakken te combineren en mijn hobby erbij te betrekken heb ik Edulot opgericht. Ik hoop hier uiteindelijk veel kinderen mee te kunnen bereiken die baat hebben bij beeldende, natuurlijke en fantasierijke materialen. Ik wil een duurzaam bedrijf zijn en lokaal. Het hout is FSC, Ik breng het zelf direct naar de drukker. Daarna door naar de zagerij (stadswerkplaats Zutphen) en dan ga ik het zelf schuren en afwerken. Mijn werk is handwerk en kost wat tijd. Maar het gaat dan ook een tijdje mee.

Inspiratie

Voor iedereen die aanmerkingen of toevoegingen heeft, wilde fantasieën over deze reeks of graag uitbreiding wil zien, neem contact met me op en ik laat me graag inspireren.

Marlot Pieterse