Vrije school de Zonnewende Zupthen:

"We zijn in de kleuterklassen van de  Zonnewende heel blij met het prachtige materiaal dat Edulot voor ons heeft ontwikkeld.

De warme maar ook duidelijke afbeeldingen passen goed in de sfeer van de vrije school."

Dagindeling: 

"Marlot heeft plaatjes gemaakt voor de dagindeling. Kinderen hebben er veel houvast aan. Bij mij in de klas heeft een kind het taakje om de plaatjes elke dag in de juiste volgorde op te hangen. Juist voor kinderen die structuur extra nodig hebben is dat taakje fijn. Ik heb gemerkt dat kinderen minder vaak vragen: "Juffie wat gaan we doen/", of "Juffie wanneer komt mama?".

Tellen en bewegen:

"Ook maakte Marlot een houten spel dat ik jaren geleden al in een kartonnen versie zelf had gemaakt. Het is een spel waarbij kinderen worden uitgenodigd om te tellen en daarbij ook in beweging te komen. Het spel is nu nog meer uitnodigend en fijner om te spelen. Het is stevig en de bijgeleverde grote houten dobbelsteen maakt het compleet."

Kwaliteit:

"Elk spel dat Marlot maakte werd geleverd in een mooi  houten kistje.

De materialen van Edulot zijn mooi, stevig en sluiten aan bij de Vrijeschool pedagogiek."

 

Rudolf Steiner Educare Venlo:

"Prachtige bruikbare pictogrammen van de activiteiten van de lessen in de klas & de dagen van de week. Met liefde ingepakt, verzorgd en verstuurd. Goede communicatie via de mail m.b.t. het doorspreken van de wensen en de verzending. Je ziet dat de pictogrammen met zorg zelfgemaakt zijn. Wij gebruiken ze voor de eerste klas en nemen de pictogrammen mee tot en met klas 6. Top service en top kwaliteit! In de toekomst zullen we zeker nog meer bestellen."

 

Gastouder van " Bij de Zwaantjes":

"De bordjes zijn een groot succes.

De kindjes kijken er graag op en hebben veel beter tijdsbesef, waar zitten we op de dag.

Ook de afbeeldingen zijn duidelijk, ze herkenden zonder extra uitleg waar de bordjes voor stonden.

Ons contact vond ik prettig, de communicatie liep vlot".